Pinnittäret

Heidi ja Marika panostavat hyvään asiakaskäyntiin, joka tarkoittaa, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja rentoutuneena sekä inspiroituneena. Haluttu lopputulos on saavutettu ja ensi kertaa odotetaan kuin joulua. Heidi on kuvassa se vaaleampi ja kasvokkain se rauhallisempi. Marika on kuvassa se tummempi ja kasvokkain se hersyvämpi.

Suomalaisten yleisin hiushaaste on nämä vaihtelevat vuodenaikamme. Sataa, tuulee, pipokelit, helle (ei jaksa laittaa hiuksia) ja kun ratkaisuna ei useimmiten ole muutto Kaliforniaan. Toinen haasteellinen tilanne on hiusten kasvatusprosessi, tätä ei varmaankaan tarvitse kuvailla enempää.

_mg_6454.jpgMarikan mielestä hyvä väri on asiakkaan ihoon ja silmiin sopiva, yhdistettynä siihen, mitä asiakas toivoo. Näissä tilanteissa kannattaa olla avoimin mielin ja luottaa peiliin. Trendeistä puhuttaessa kannattaa kokeilla leikkauksissa pitkää polkkaa (”longbob”), se imartelee useimpia. Väreissä voi hullutella jatkuvasti tai vain hetkellisesti shokkiväreillä sekä hempeillä pastellisävyillä.

_mg_6426.jpgHeidin mielestä hyvä leikkaus on helppo malli, jota asiakas pystyy ylläpitämään ilman puolituntista taiteellista panostusta. Malli, joka on tehty juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivaksi. Takuutoimiva ”evergreen-kampaus” on pitkille hiuksille koottu kiharanuttura, joka on aina näyttävä sekä trendikäs. Mutta ei hätää, myös lyhyille hiuksille löytyy varsin klassisia tai trendikkään näyttäviä ratkaisuja.

Tervetuloa, keskitymme sinuun hius kerrallaan!